понеделник, 5 юли 2010 г.

Истини, видни от самосебеси

Декларация на вярата и надеждата в сърцата и умовете на честния български гражданин от мрежата по целия земен свят.

Когато в хода на човешката история настъпи необходимост, щото една общност да разкъса оковите си, които са я привързали жестоко, и от всички земни власти да се сдобие с онзи независим и равен статут, на който божиите закони и дават право, благоприличието и уважение към мнението на всички във виртуалността изисква да се обявят причините, които са принудили да се проявим.
Ние смятаме, че видни от само себе си са истините: всички хора са създадени от един Създател, който ги е дарил с някои неотнемаеми права, измежду които правото на живот, на свобода и на стремеж към щастие. И за да гарантират тези права, хората си учредяват управление, което извлича справедливата си власт от съгласието на управляваните. Според нас, щом една форма на управление се окаже пагубна за посочената цел, гражданина има правото да я видоизмени или премахне и да учреди ново управление, поставяйки основите му на такива принципи и организирайки властта му по такъв начин, каквито му се чинят най-подходящи, за да гарантират неговата сигурност и щастие.
Наистина, както би продиктувала разсъдливостта, отдавна установени управления не бива да се видоизменят поради незначителни или преходни причини; и както е показал досегашният опит, човечеството е по-склонно да страда дотогава, докато злините са все още поносими, вместо да ги изправя, унищожавайки системата, на която е привикнало. Но когато един дълъг низ от злоупотреби и грабителства, преследващи неизменно една и съща цел, говорят, че този народ е застрашен да бъде поставен под властта на един абсолютен деспотизъм, то тогава негово право и негово задължение е да отхвърли подобно управление и да си избере новo на свободната си воля.
Историята на сегашната ни червена олигархия представлява история на непрестанни противоправни деяния и грабителство, при което пряката цел е да се установи абсолютна тирания над нашите граждани. В доказателство нека запознаем безпристрастния свят с фактите.
Номенклатурата която скрито извърши подмяна на промяната отказа да подпише закони, които са извънредно здравословни и нужни за преминаване към нормалност и нормална държавност. Забранявайки на своите агенти депутати да прокарват закони от непосредствено и належащо значение, като наредиха на слугите си от ниско ниво да се смятат невалидни, докато не се получи тяхното съгласие; и като обявяваше тези закони за невалидни, изобщо забравяше да си спомни за тях и тяхното изпълнение. Спомнете си целевата игра с комисиите и архивите на ДС, агентите и делата за икономическите фалити. Отказаха да признаят други закони за уреждане въпросите на големи маси от хора репресирани от тоталитарната им система, поставяйки условие, щото тези люде да отстъпят правото си на представителство в Законодателството — право, неоценимо за тях, ала страшно за тираните. Така подмениха нужното възмездие и измамиха отново нацията ни с фасадни реформи.
Неколкократно с помоща на агентите си разпускаше народното ни събрание, защото с мъжествена твърдост малцината оцелели от репресиите им се противопоставяха на посегателствата срещу правата на гражданите в опита им за реформи. След поредни избори поставеше отново свои скрити агенти в уж демократични партии и продължително време отказваше да се изберат нови; ето защо, неподатлива на премахване, законодателната власт на много места си бе отвърнала от народа; но държавата в същото време остана под контрола на външната кагебистка намеса и вътрешни комунистически фамилни кръгове. Те правеха и правят по настоящем всичко, за да затрудняват гражданите, като за тази цел се противопоставят на законите за лустрация и справедливо раздържавяване и овъзмездяване на пострадалите.
Пречат активно през законодателната система да се прочисти и прокарвайки закон за несменяемост в съдебната система я барикадира като рупор срещу нужните промени.Честните съдиите трябваше да разчитат единствено на тяхната воля за своите мандати и за количеството и изплащането на техните заплати.
Олигархията създаде множество нови служби а на много просто замени наименованията за да заблуди, че извършването на нужните реформи и назначи у нас тълпи от чиновници да задяват населението и да му ядат хляба. Така лишиха професионалистите и честните свободни хора от нужните доходи за да си свършат работата и наделеят в конкуренция с мързеливите и послушни лакеии.
Прокарваха и прокарват лобистки закони в лични интереси в нашата търговия с всички части на света. Подменят, присвояват и ограбват със схеми и лъжи националната ни собственост. Присвояват и парите на европейските данъкоплатци с което ни дескридитират съзнателно като неспособни за живот по нормален демократичен модел.
Харчат данъци без нашето съгласие в скрити непрозрачни сметки. Заробват ни с проекти, които ние трябва да изплащаме с нашите фамилии и внуци а парите да преминават в личните им джобове през личните им мафиотски фирми, които изобщо не плащат данъци.
Лишават ни в много случаи от правото на съд, а в арестите лежат хора без присъди и без основание от месеци и чак години.
Те не се отказаха от престъпната си власт, отказаха покаяние и разкаяние, и отново ни поставят на ръба на разделението с невъзможността да получат опрощение и прошка от хилядите поругани семейства за жертвите и репресиите, терора над тях в продължение на толкова много години.
Отново и отново нахлуват в нашите домове, нашите градове, брегове, гори, поля, отнемат живота на нашите граждани.
Причина са за обстоятелставата които принудиха милиoн и половина наши граждани за няколко години да напуснат страната ни. Причина са за нейното обезкървяване и прогонване на младите и способни хора.
Време е на това да се сложи край и единствения път, който ни е останал за да върнем настоящото справедливо в реалността е път през виртуалността.
Ето защо, като приемаме мълчаливо необходимостта, ние сме длъжни да обявим своето отделяне и да ги приемаме занапред, както част от изостаналото човечество, за неприятели от реалността, които трябва да подменим най напред виртуално и в последствие заменим реално.
Ние тук, днес на 4 юли 2010 година, представителите на Свободната Виртуална Общност от Българи ,призоваваме Върховния съдия на света да благослови правотата на нашите намерения и в името и по волята на добрите граждани, който изпълват целия виртуален свят тържествено написваме и обявяваме, че тези Обединенена виртуална общност са и по право трябва да бъдат СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ВИРТУАЛНИ БЪЛГАРИ; че те се освобождават от всякаква зависимост пред престъпната им власт и, че всички политически връзки между тях и нискоерархичната престъпна олигархия са и трябва да бъдат напълно прекъснати; и че като свободни и независими имаме пълното право, да подписваме съюзи, да установяваме търговски отношения и да вършим всички други деяния и неща, на каквито имат право независимите и свободни хора.
И в подкрепа на настоящата Декларация, като се уповаваме твърдо в подкрепата на божественото провидение, ние взаимно се заклеваме в нашия живот, в нашата съдба и в свещената си чест.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.